Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

52 gösterim
Hocam iyi günler benim şikayetim sigaradan dolayı oldu ben 30 yıla yakın sigara içtim son 3,4 senedir içtiğimde cinsel bölgemde penisimde acı sızı yapmaya başladı cildinde renk değişikliği yaptı ben sigarayı bıraktım.en son 1,5 ay önce yine sigara içtim ve içtiğime pişman oldum.penisimin sol tarafında sünnet derisne yakın yerdeki penisimin derisinde yaraya benzer görünüm o bölgenin derisinde beyazlanma ve ciltte tahribat ve yanmış görünümünde olduğunu görüyorum bu deri ve altındaki dokuda çok acıma var hafif o bölgede kabarma var acıma şikayetim sürekli oluyor elimi vurduğumda daha çok oluyor.Hocam benim korkum penis kanserimi oldum yoksa cilt kanserimi veya cildin altındaki dokuda yaramı oldu.1 ay önce üroloji doktoruna gittim muayene etti mercekle baktı bana anestol pomat verdi 1 aydır sürüyorum ama hiç bir faydası olmadı şikayetlerim aynı şekilde devam ediyor.Hocam sizden ricam tecrübeli olduğunuza inandığımdan dolayı ALLAH Rızası için hepisine tek tek cevap yazın.
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image Öncelikle Geçmiş olsun;
Sigara böyle şeyler yapabiliyor.
Ama kanser olacağını zannetmiyorum.
Çünkü kanserin belirtileri daha başkadır.
Neyin ne olduğunu anlamak için bir cilt doktoruna görünmekte fayda var.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...