Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

52 gösterim
ıyı geceler hocam benım sorunum su gordugum guzel bır erotık ve mını eteklı dekoltelı bır bayanı gorunce ve evde hayal edınce kalkan ereksıyon ve sertlıgını guzel yakalayan penısım masturbasyona ılıskıye gırene kadar cok guzel sert ama masturbasyon yapmaya basladıgımda bıraz sonra ıdrar, sıkısıklıgım oluyo ve ısemeyı cok ıstıyorum bu da cınsel ıstegımı ve ereksıyon halındekı, penısımın ereksıyonunun kaybetmeye neden oluyo ve penısım ınıyo ısemeye gıdıyorum. ıserken bıraz sıcak gıbı penısımı ısıtarak yanar gıbı cıkıyo ve uzunda ısıyorum sonra eskı cınsek ıstegım olmuyo ucu ve kokunde bıraz agrı oluyo ucu bazen kasınıyo gıbı oluyo penıs ıc yapısında bır anormalık oluyo hocam farkına varıyorum. bu sorun 1. hafta once olmaya basladı dha once cınsel gucum cok ıyıydı boyle sorunum yoktu bu sorun cıkınca cınsel ıstekte azalma, ereksıyonu tam yakalayamama olmaya basladı damarsal yapıda bır sorun olabılırmı yada ıdrar yolunda ıltıhap gıbı bır sorundan olurmu hocam yardımcı olursanız sevınırım tskler.
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image Öncelikle Geçmiş olsun;
Olayı psikolojik olarak görüyorum.
Evham yapmayın. Dikkatinizi başka şeylere verin.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...