Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

28 gösterim
Doktor bey merhaba,
Ben 21 yasindayim ve ereksiyon problemi ile ilgili kafamı kurcalayan bir sıkıntı var. Biriyle ilk kez 20 yaşında beraber oldum, biraz geç sayıldığı için bu biraz güvenimi kırdı, ilk beraber olduğumda kendi kendime sertleştiğim halde, ilişkiye giriş sırasında ereksiyonumu sürekli kaybettim. İkincisinde sorunu bildiğim için hızlı davranıp erken de sürse bitirdim, ve birden fazla kez gerçekleştirdim. 3. ilişkimde tekrar başta aynı sorunu yaşadım, çok çabuk ereksiyonumu kaybettim, sonra sıkıntılı da olsa yine yapmayı başardım. Bu normal midir hocam? Yüksek boyutta güven eksikliği hissediyorum. Bunları kafama taktıktan sonra masturbasyonda da yeteri kadar sertleşememeye başladım, daha önce hiç masturbasyonda sertleşme problemim olmamıştı. Penisimin kıvamı sert, ama bükülebilen yumuşak bir hal aldı, ereksiyon halindeki penisin bükülmesi normal midir? Ne yapmamı önerirsiniz, sorun var gibi mi duruyor?
Teşekkür ederim
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image Öncelikle Geçmiş olsun;
Sorunun psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Bu durumda bir psikiyatri uzmanından yardım alın.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...