Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

49 gösterim
Hocam merhaba sitenizi duydum ve çok beğendim bu güzel ortamı bize hazırladığınız için çok teşekkür ederim benım son zamanlarda yaşadığım bir sıkıntımı size söylemek isterim sık masturbasyon yapan biriyim hocam yani 3 günde bir masturbasyon yaparım son zamanlarda bazı şeyler farkettim meninin dışarı fışkırmadan çıkması ağır cıkması ve meni mıktarındada biraz azlık görüyorum ve masturbasyona başlarken testislerimde gelip giden ağrılar hissediyorum hocam masturbasyon bittikten sonra ise kasığımın içinde bir soğukluk başlıyor dışarı çıkan meni düzensiz belli olmuor son 2 haftayı baz aldıgımızda bazen bir tatlı kasıgını dolduracak bıcımde cıkıyor ama aklımı karıstıran olay neden eskısı gıbı rahat dısarı dokulmuyorda agır ve yavs cıkıyor penisim ındıgınde ise elimle sıkıyorum sperm gelıor az bı mıktar daha ? idrarımı yaparken normal bir zamanda idrar gelirken yanma oluyor ? 6 ay önce doktora gıttım ultrasona gittım hocam ultrasonda epıdıdım kist i var dedı ancak endıselenme bı sorun yaratmaz dedı kist le bi ilgisi varmıdır ? verecegınız cevab ıcın sımdıden tesekkur ederım
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image Öncelikle Geçmiş olsun;
Not: Mümkünse kısa ve öz yazmaya çalışın.
Kuralları güzelce okuyun ve uyun.

Sık masturbasyon meni miktarını azaltır. Ama iltihapta da aynı şikayetler olacağı için iltihap düşünülmeli ve sperm tahlili yapılmalı.
Kendi gözleminiz yanıltıcı olur.
Usulüne uygun yapılan bir sperm tahlili teşhis için yeterli olabilir.
Masturbasyonu da bir düzene sokun bakalım değişiklik olacak mı?
Ana sayfadaki masturbasyon yazısını okuyun.
http://www.dralihatay.com/masturbasyon.htm


Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...