test sonuclari hormon bozuklugu

4 gösterim
21 Ocak 2010 edaa sordu
merhaba doktor bey benim sikayetim horman bozuklugu icin doktora gittim oda bir cok test istedi bunlar idrar ve kan talili sonuclari sonucalarim nasil bakabilirmisiniz merak ettim doktorum 1 ay sonraya randv verdi ben cok endiseliyim hormon bozuklugu var diyolar kilo cok uyumak vüctta tüylenme falan var bunlarin nedeni hormon bozukluyla ilgilimi tsk ederim
Örnek Tipi : SERUM
Test Adı Sonuç Durum Birim Referans Aralığı Açıklama
GLUKOZ 86 mg/dL 70 - 110
HEMATOLOJİ
Örnek Tipi : KAN
Test Adı Sonuç Durum Birim Referans Aralığı Açıklama
WBC 7.35 K/uL 4 - 10
NE# 3.83 1.5 - 7.3
NE% 52.1 % 37 - 73
LY# 2.78 0.8 - 5.5
LY% 37.9 % 20.5 - 55.5
MO# 0.40 0.2 - 0.9
MO% 5.5 % 2.5 - 9
EO# 0.10 L 0.2 - 0.6
EO% 1.4 % 0.5 - 6
BA# 0.07 0.0 - 0.2
BA% 0.9 % 0.0 - 2.0
RBC 5.02 10e6/uL 3.6 - 5.7
HGB 13.2 g/dL 12.1 - 17.2
HCT 39.1 % 36.1 - 50.3
MCH 26.3 L pg 27.6 - 33.3
MCHC 33.7 g/dL 32 - 36
RDW 13.9 %cv 10.5 - 15.5
PLT 360 10e3/uL 150 - 400
MPV 8.2 fL 7.8 - 11
PCT 0.29 % 0 - 0.99
PDW 47.3 10(GSD) 0 - 99.9
IDRAR VE GAITA
Örnek Tipi : İDRAR
Test Adı Sonuç Durum Birim Referans Aralığı Dansite (Spesifik Gravity) 1.025 0 - 3
PH 6 0 - 3
Lökosit ++ 0 - 3
Nitrit Negatif 0 - 3
MİKROSKOBİK DEĞER _ 0 - 3
Mukus Negatif 0 - 3
Hyalensilendir Negatif 0 - 3
Maya Negatif 0 - 3
Bakteri Negatif 0 - 3
Epitel ++ 0 - 3
Ürik Asit Kristali Negatif 0 - 3
Eritrosit Negatif 0 - 3
Lokosit ++ 0 - 3
Bilirubin Negatif 0 - 3
Keton Negatif 0 - 3
Askorbik Asit Negatif 0 - 3
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Kural hatası yapmışsınız. Aynı mesajı 2 defa yolluyorsunuz. Tahlillerde hormon bilgileri yok ama siz şikayetleriniz için endokrinoloji uzmanına görünün.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Bu sistemde sorularınızı sorduktan sonra, sizlere mail yolu ile bilgilendirme yapılır, (isteğe bağlı) Zorunlu olarak mail verme durumu yoktur.

- Sistemde üyelik kısmı aktif değildir. Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

73,815 soru

9,054 cevap

...