Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

34 gösterim
saygıdeğer doktorum. bizlere cevap yazmak için üşenmeden internet cafeye gitmişsiniz. bu gerçekten beni çok duygulandırdı. keşke bu ülkede 3 kuruş fazla kazanayım diye tedavi uzatan, devlet hastanesinde hastanın yüzüne bakmayıp özelinde çiçeklerle karşılayan, cebime 3 kuruş fazla girsin diye gereksiz ameliyat teşhisi koyan, ticareti sağlıktan önde tutan doktorlar yerine; daha doğrusu doktor sıfatında olan şahıslar yerine sizin gibi mesleğini ve insanlara hizmeti en üstün,kutsal değer olarak benimsemiş doktorlar sayıca daha çok olsa da bu ülke daha yaşanır, insanlar daha sağlıklı ve mutlu olsalar, insanlar hastanelere güvenle gitse, verilen karar ve teşhislere arkasına bakmadan güvense, tedavi olsa... teşekkürler hocam
Ali KÖSE
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Ali bey yazınız için teşekkürler. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hani ne demişler “İyilik yap denize at, balık bilmese Halık bilir” bizimkide bu hesap. Kimseden taktir, teşekkür, reklam, menfaat beklemeden yaptığım bu hizmeti siz değerli hasta ve okuyucularıma faydalı oluyorsam ne mutlu bana.
Haa internet cafede yazmışım ha evde fark etmez. Önemli olan faydalı olmak, onların duasını almak

Vezne Şefi
Akbank Manavgat Şubesi

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...