Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

58 gösterim
Hocam merhaba
 biyoloji ve dinin kesiştiği noktalara merak sardım sizin makalelerinizden sonra Hz. Muhammed'in bizler için önerdikleri ve baktım ve kadın sünnetine rastladım bunun günümüzde modern adı  labioplasti ameliyatı olmuş bunu bir Anotomi profesörü açıklıyor tabi İslami kötülemek için ilkel Afrika kabilelerinde kız çocuklarınin klitorisini kesiyorlar İslam dusmanlarida bunu Hz Muhammed tarafından önerildiği söylüyor ama bu profesör bunu açıklıyor Hz muhammedin önerdiği dışa doğru sarkan vajina dudaklarını düzeltme işlemi ve klitoris etrafındaki fazla derinin alınıp klitoris daha fazla zevk almasını sağlamak bir nevi erkeklere uygulananda bu tabi sizin makaleniz haricinde olumlu yazan bir makale görmedim bu yüzden insanlarıda islamdan soğutuyorlar bende sizin kitabinizla karşılaşana kadar zararlı bir işlem olduğu kanısına varmıştım bu olumsuz yazılardan ötürü.Bir video bağlantısıda bırakacam hem belki siz izlersiniz hemde bu sitenin takipçileri ve sizin bu konuda bilginiz var mı veya bununla ilgili bir makaleniz var mı ben göremedim?
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Mersin 18B

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap

Merhabalar                 

Kadınların sünneti hakkında kitabımızda geniş bilgiyi vermiştim. İsteyen oradan okuyabilir. (Linki aşağıda) Ben burada sizin sorularınıza cevap vereyim. 

Kadında yapılan sünnet klitorisi asla kesmek değildir. Klitoris kesilirse bir organ kaybı olur ve kadının zevk noktası engellenir. Anatomi bilmeyen bazı kimseler klitoris kesiliyor zannediyorlar. Klitoris kesilmesi aynı erkek penis başının kesilmesi gibidir.
Erkek sünnetinde hiç penis başı kesilir mi? Yapılan işlem aynı erkeğin penis başındaki sünnet dersinin kesilmesi gibi kadınında klitorisi kapatan derinin kesilmesidir. Bu deri yarım ay şeklindedir. Bazı kadınlarda  tamamen klitorisi kapatır. Bu kadınlar zevk almaz. Bu durumda kadının zevk alması için  klitoris derisinin çıkarılması  lazım. bazı kadınlarda ya tamamen açık veya yarı açıktır. Bunlara bir şey yapmak gerekmeyebilir. Durum değerlendirilmesi yapılır. 
İslamiyet'in emrettiği kadın sünneti budur. 
Dediğiniz gibi İslam düşmanları ya bilerek veya bilmeyerek veya kasıtlı olarak adam profesör olsa bile klitoris kesilmesini gündeme getiriyorlar. Elbette bunlar erkek sünnetine de karşılar. 
Vermiş odluğunuz linki kayıt ettim. Boş bir zamanında izleyeceğim. Fikrimi daha sonra yazarım.  Linki siliyorum. 
Çünkü Site başka bir siteye yönlendirmeyi uygun bulmuyor. Google engelleme yapıyor. Google kendine göre yönlendirmeyi reklam olarak algılıyor. Reklamı ancak ben yaparım diyor. neyse bilgisayarla ve internetle uğraşanlar ne demek istediğimi anladılar. 
Başka sormak istediğiniz bir şey varsa buraya değil bizim İslami sitemiz ziyaretçi sayfasına yazmanız daha iyi olur. Çünkü burada bazı kimselerin kafası karışacak. Soru soruyu doğuracak iş uzayacak. 

YAZILARIM ve MAKALELERİM                     
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar;                    
Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım.                     
Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.

https://www.dralihatay.com/makaleler.html
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...