Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

69 gösterim
Hocam daha önce de bahsetmiştim 9-10 aydır cinsel sorunlarım vardı. Ancak es geçtiğim bir şey vardı ki penisim normal zamanda gerekenden daha uzun ve yumuşak duruyor. Zevk ve sertleşme için çok çaba harcamam gerekiyor yine de yeterli olmuyor. Bazen de uzun ve hafif sertleşmiş oluyor sanki ufak bir cinsel uyaran almışım gibi. Hocam ben bunların kesinlikle peşpeşe, sık, zorlayıcı ve uzun süreli mastlardan kaynaklandığını düşünüyorum. İlişkim de olmadı tabi ki. Ancak gittiğim doktorlar ya ağrım olmadığı halde ağrı kesici yazdı, ya antibiyotikle geçiştirdi hiçbir rektal muayene yapmadan ya da inatla psikolojik dediler üstelik bir psikolojik sıkıntım olmamasına rağmen. Hocam ne yapayım, nereye gideyim hiç bilemiyorum artık. Şunu gördüm ki maalesef ülkemizdeki ürologlar gerçekten cinsel meselelerde çok bilgisiz ve hastaya karşı vurdumduymaz davranıyorlar
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> 25/B

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar                     
Öncelikle Geçmiş olsun;

Şikayetlerinizi uzun süreli masturbasyondan ileri geldiğini düşünüyorsanız o halde 2 aylık bir perhiz yapın. Düzelmesi lazım. Perhiz nasıl yapılır aşağıdaki linkten okuyun. Belkide size daha önce tavsiye etmişimdir. Am yazmadığınıza göre yapmadınız.
neyse şikayetleriniz birazda prostat iltihabından ileri geliyor diye düşünülebilir. Bu durumda da bir uroloji doktoruna prostat muayenesi ve tahlillerini taktilerini yatırmak lazım. Elbette bunu kabul edip sizi anlayacak bir doktor bulmanız lazım.  
Diğer sorunuz gelirsek; Cinsel sorunlar ürolojinin onu değildir. Uroloji sadece penisin fiziki daha doğrusu patolojik hastalıkları ile ilgilenir. Cinsel sorunlar çok geniş bir konudur. Psikolojiyi ilgilendirir, Hormon bilimini ilgilendirir. Kas, damar, sitemini saymıyorum bile. Andoroloji uzmanlığını kısman ilgilense bile Cinsel sorunlarla ilgilenecek ayrı bir branş lazım.

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim. 
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.
YAZILARIM ve MAKALELERİM:
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar; Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım. Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.
https://www.dralihatay.com/makaleler.html 
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...