Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

137 gösterim
Şanlıurfa birecikliyim , istanbulda yaşıyorum yaşım 24 ve nişanlıyım

Hocam merhabalar, cinsel sağlığım ereksiyon problemim olmamasına rağmen prezervatif almaya gittiğim erotik shopun önerdiği kamagra adlı ilacı 5-6 kere kullandım. Daha sonrasinda internette okudum şeyler doğrultusunda priapizm denilen bir hastalıkla karşılaştım. benim herhangi bir şikayetim vs yok fakat kanın bir müddet peniste kalması sonucunda dokularin oksijensiz kalması mümkünmüş. Bunun sonucunda penis başı yumuşaklığı, kalıcı ereksiyon sorunları oluşabiliyormuş. Benim ereksiyon problemim olmadı fakat penisim önceden bu denli yumuşak mıydı bilmiyorum, sertliğimi sağlıyorum, penis basım şişiyor büyüyor fakat dokunduğumda sıktıgımda penis başımın oldukça yumuşak ve süngerimsi bir doku olduğunu görüyorum. Bu normal midir? Penis başı dokunulduğunda yumuşak mıdır penis başı yumuşaklığının teşhisi nasıl konur bu penis başı yumuşaklığından kasıt nedir bu yumuşaklık benim yaşadığım bir yumuşaklık mıdır?
Dipnot olarak eklemek istiyorum. İki kere ürolojiye gittim, fakat kendileri hiçbir şey olmaz diyip beni iki dakika içinde odadan gönderdiler. Bu durum cidden canımı sıkıyor. Bende penis başı yumuşaklığı olma olasılığı var mıdır? Yeriniz neredeyse gelmek isterim.
Saygılarımla.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Şanlıurfa/birecik istanbul ilinden yazıyorum. Yaşım 24 ve nişanlıyım

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap

Merhabalar                     
Öncelikle Geçmiş olsun;

Çok uzun ve tek düze yazmışsınız. Okumakta zorluk çektim. Bu nedenle eksik cevap yazmış olabilirim.
Bir aşağıdaki mesajı yazın.
Ayrıca galiba dün size cevap yazmıştım galiba. Evet sizde penis başında yumuşama var. Bunun sebebi araştırılmalı Belkide prezervatif yapmıştır. Penis damar, sinir ve kaslarında bir hastalık olma ihtimali var. araştırma yapılmalı. Bir noroloji uzmanına da görünebilirsiniz.
Ben emekli olduğum için hastaya bakmıyorum.

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim. 
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.
YAZILARIM ve MAKALELERİM:
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar; Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım. Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.
https://www.dralihatay.com/makaleler.html 
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...