Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

82 gösterim
-Bugün'gece ,Mastürbasyonun 10. Dakikasında, peniste, tatlı bir yanma, oluştu... ( ilk defa oldu)

-İshal var, 2 gündür, ama normal otururken, de anüste,tatlı bir yanma var... Testis,anüs arasında'da ara ara  tatlı yanmalar, var.

-Peniste içten gün içinde sürekli , olan bir, uyuşma,huylanma , var ,ama,  odak notkam, değiştiği, zaman ,ara ara duruyor kendisi...

-Bazen idrarda yanma, oluşuyor, örneğin; gün, içinde 5.defa idrar ,yapıyorsam, ' 2-3' tanesinde, şiddetli olmayan, tatlı, yanma hissediyorum. "Boşalmada ağrı yada yanma yok. Peniste, ağrı yok. Sperm beyaz ve temiz geliyor....

- idrar , yapma zorluğu veya, sorunu şuan için yok , tazzikli ve temiz geliyor. İltihap ihtimali ile, verdiğim idrar (Mikroskbik) ve kültür ve ,kan  testleri" de temiz geldi, "Güncel olarak...
 
; "Sorum şudur sevgili, hocam bu belirtiler dahilinde, kalıcı, yada erkeklikle, alakalı bir sorun oluşur mu,? 'Yoksa ,fazla takmamak, mı gerek? zamanla düzelir mi? Ne ola bilir? ,bu belirtiler?  'Net bu kronik Prostit, veya P.İ' ola bilir mi ? yoksa başka, durumlar nedeni, ile de ,ola bilir, Prostat endişesine bu genç yaşta, gerek yok mu?' Teşekkürler....
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> İzmir 21 Bekar Erkek

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar                     
Öncelikle Geçmiş olsun;

Not: Başlığa dikkat etmelisiniz. Başlık sadece hastalığınızla ilgili bir cümle olmalı. 
Buraya yazmadan önce yazma ve soru sorma kurallarını okuyun. Kurallar soru sorduğunuz ekranda var.  Hem başlığa hemde uzun yazmamaya dikkat edin. Yoksa cevap almayacaksınız. Gelelim sorunuz.
Bu sorunlar kalıcı ve erkeklikle alakalı bir sorun yapmaz. Ama takıntı yaptığınız, endişe içinde olduğunuz belli. Prostat iltihabı olma ihtimali az. Pİ zaten bu Yaşlarda olabilir. Ama teşhis tahminle konulmaz. Tetkik ve tahlillerin yapılması lazım. Ama dediğim gibi ihtimal düşük.
İshal mide bağırsak sisteminde bir hastalık olabileceğini gösteriyor. Sebep bu da olabilir.

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim. 
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.
YAZILARIM ve MAKALELERİM:
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar; Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım. Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.
https://www.dralihatay.com/makaleler.html 
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...