Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

82 gösterim
Hocam prostatit ve komşu organı olan peniste ereksiyonu sağlayan sinir ağı iltihaplı olduğunda bir daha hiç düzelmez mi. Prostat düzelir diyorlar ama sinir ağı malesef daha ömür boyu erekte olamazsın diyor aile hekimi tanıdığım doktor. O sinirler bir kez hasar gördü mü daha düzelmez diyor. Canım çok sıkıldı sizin görüşünüz nedir.

30 yaşındayım bu bir kabus olmalı. Yaşıtlarım ne güzel kız arkadasları herşeyi var bende piskoloji üzerine hayat yasıom.  Her gün intiharı düşünüyorum artık ne üroloji doktorları nede hastaneler kimse bana çare bulamıyor. Hep aynı hikayeler idrar tahlili kan tahlili bilmem sperm sayısı yok testesteron özellikle anlatıyorum penis sinirleri iltihaplı diyorum yok anlayan yok lanet olsun ya size de son kez mesaj atıyorum bu zamana kadar Allah razı olsun hep yardımcı oldunuz daha da sizi de rahatsız etmeyecem bu işin sonu iple bitecek çarem kalmadı
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> 30

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar                     
Öncelikle Geçmiş olsun;

 Son dediğiniz için cevap yazıyorum. İnşallah son olur.
Sinir ağında iltihap olduğunu nereden anladınız veya size böyle bir teşhis mi kondu? Şayet böyleyse bu sinir iltihabını noroloji uzmanlarının tedavi etmesi lazım. Ama bu doktoru sizin bulmanız gerekir.
Psikolojiyi bozduğunuz belli. Derdi veren Allah şifayı da veren Allah. Allah inancınız varsa durum budur. Ayrıca İslamiyet'te intihar yoktur. İntihar edenler sorgusuz sualsiz Cehenneme atılır. Orada yanma bu dünyada sıkıntı çekmekten daha mı iyi. 
Neyse dini konulara girmeyeceğim çünkü dini konulardan rahatsız olan ateistler var. 
Sizinde inancınız yoksa bir şey diyemeyeceğim. 
Bunları bırakalım hastalığınıza çare aramalısınız.
Son soru deyipte kendinizi sınırlamayın. Yazma ve soru sorma kurallarına uyduğunuz müddetçe ben her zaman size cevap yazarım.

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim. 
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.
YAZILARIM ve MAKALELERİM:
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar; Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım. Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.
https://www.dralihatay.com/makaleler.html 
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...