Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

92 gösterim
hocam penis boyunun sanki hiç önemi yok gibi konuşuyorsunuz ama is pratikte oyle olmiyor 16 17 cm bi penis kadini daha çok mutlu eden bi gerçekken insanları üzmemek adına 10 cm bile yeter demek ne kadar doğru iyilik için insanları pohpohlamaya gerek yok benim kanaatimce teşekkurler bu da bi eleştiri olsun
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> istanbul 23 bekar

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap
Güzel arkadaşım Siz madde madde cevap yazayım.

1- Ben penisin bir önemi yok gibi konuşmuyorum. 9-10 cm lik penisin yeterli olacağını söylüyorum.
2- İşin teorisini pratiğini nereden biliyorsunuz? Bu hususta çalışma mı yaptınız? Yaptığınız çalışma sonucunu bir yerde yayımladınız mı? Yoksa bilginiz sadece internette okuduğunuz olur olmaz bilgiler mi?
3- 16-17 cm lik penisin kadını mutlu ettiğini nereden biliyorsunuz? Mutluluk sadece penis veya penis boyu mudur? Kadını mutlu eden, zevk veren sadece penis boyu değildir. Bu hususta biraz daha bilgi sahibi olmalısınız.
4- İlmi, bilimsel veriler insanları üzmemek hele hiç bir zaman pohpohlama için yapılmaz. Neyse o dur. İnsanlar ister üzülsün, ister sevinsin. Bilimsel gerçekler insanlara göre değiştirilemez.

Gelelim bana;
Ben doğru bildiğimi söyler, doğru bildiğimi yazarım. Ne siz beni tanırsınız ne ben sizi tanırım.
Kimseden maddi menfaatim yok. Dikkat ettiniz mi sitemde bir tane reklam var mı? Kimseyi muayenehaneme çağırıyor muyum? Tık alma derdim var mı? Bir şey satma derdinde ve bir firmanın adamı değilim. Sitenin bütün giderlerini kendi kesemden karşılıyorum. Bunun delili şimdiye kadar yazdığım 116.000 cevapta görürsünüz.
Benim amacım sadece Allah rızasıdır ve Hastanın "Allah razı olsun" demesidir.
Penis boyu ve diğer başka bilgiler Anatomi, fizyoloji, patoloji kitapların yazdığı  bilimsel bilgilerdir. Ayrıca hastalarda gördüğüm tecrübelerdir.
İnternette her okuduğunu doğru sananlardan değilim.
Hele pornocuların, penis büyütecek alet edavatcıların, penis pompası satanların ve masajla penis büyütüleceğini sanan ahmaklardan hiç değilim.
Bunlara bakarak 10 cm yetmez diyenlerden hiç değilim. Penisi takıntı yapanlara da hoşgörü ile bakıyorum.

Ayrıca şu var; Ben bildiğim doğruyu buraya yazarım. İster inanır ister inanmazsınız. İster uyarsınız ister uymazsınız. İşinize geliyorsa yaparsınız, benim işime gelmez deyip yapmazsınız.
Ama internete bilginize göre benim yazılarımı doğru olmayıp kendi bilginizi doğru zannetmek sizin bileceğiniz bir şey.
Benimde kanaatim de bu.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...