Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

588 gösterim
Değerli Hocam,

Yaklaşık bir ay önce cinsel birleşme sırasında penisten gelen kırt sesi ile birlikte başlayan ağrılar ve ereksiyon sorunları için size yazmıştım.

Şimdi bu yazıyı hem aynı problemi yaşayan arkadaşlar sizin çok faydalı önerilerinizden faydalansınlar ve içleri rahat etsin diye hem de size çok çok teşekkür etmek için yazıyorum.

Size sormadan önce sorunumu internetten araştırdığımda çok korkutucu sonuçlar ile karşılaşmama rağmen siz bunun ne penis kırılması ne de başka bir yırtılması vs. olamayacağını, bunun sadece zorlanmadan dolayı ortaya çıkan bir zedelenme olacağını, düzelmesi için cinsel perhiz uygulamamı ve perhiz sonunda da mastürbasyonları haftada bir olacak şekilde düzene sokmamı, ereksiyon sorunlarının da büyük oranda psikolojik olduğunu söylemiştiniz.

Söylediklerinizi uyguladıktan sonra her bir noktada tek tek haklı olduğunuzu gördüm. Perhizle beraber ağrı zamanla azaldı ve ereksiyon sorunları da bitti.

Bilgi sorumluluk ve etik duygusu ister, siz bilginizi bu iki kriter ile birlikte insanlardan hiçbir karşılık beklemeden paylaşıyorsunuz, oysa internette çok fazla bilgi kirliliği var.

 Allah sizden razı olsun, sevdiklerinize ve size güzel bir ömür versin. Bıkmadan usanmadan bir gün bile insanları kırmadan herkese doğru bilgiyi ulaştırmaya ve verdiğiniz tavsiyelerle insanların hem bedensel sağlıklarını hem de psikolojilerini düzeltmelerine yardımcı oluyorsunuz.

Sayenizde benim gibi sağlığına kavuşan herkes adına size bir kez daha teşekkür etmek isterim.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> İSTANBUL/30/EVLİ

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap
Merhabalar Öncelikle geçmiş olsun

Nazik teşekkürünüze karşı Ben de size çok teşekkür ederim Allah cümlemizden razı olsun bu şekilde teşekkür yazıları almak beni çok memnun ediyor sizlere faydalı olabiliyorsan bana ne mutlu.


Sizlerin bir Allah razı olsun demesi dünyalar kadar para kazanmam dan daha iyi. Allah da sizden razı olsun bu yazmış olduğunuz dönüş yazısını İnşallah aynı dertten muzdarip olan arkadaşlar okurlar ve faydalanırlar

Birçok arkadaş perhizi küçük görüyorlar Biz burada ne kadar söylersek söyleyelim Çok
arkadaş  kulağının arkasına yatıyor ya gerek yapmak zor geliyor gerekse bir güveni itimadı olmuyor fakat sizin gibi başından geçip de perhizden fayda gören kimselerin orada yazması çok kimseyi etkileyecektir.

Çünkü biz ne kadar söylersek söyleyelim başından geçen bir kimsenin burada bilgi vermesi çok iyi oluyor

Bu hizmete inşallah ölünceye kadar Allah nasip ederse devam edeceğim Vermiş olduğum bu bilgileri benim bilginin zekatı olarak kabul edin. hepinize Allah'tan şifalar diliyorum Dualarınızda bizleri unutmayın.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...