Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

91 gösterim
Hocam merhaba 26 yaşındayım kafama takılan bir şey var yaklaşık 2 ay önce bir gün mastürbasyon yaparken odama annem geldi ve tam boşalacağım sırada meniyi tutmak zorunda kaldım ve hayatımda sadece 1 defa böyle bir şey yaptım sizce bu büyük bir sorun olur mu benim için ?daha sonra tekrar mastürbasyon yaptığımda bir sorun yaşamadım fakat bazen boşaldığım sırada meninin az gelme hissi oluyo bazen de hiç olmuyo tam geliyo bu sizce psikolojikmidir?yani sadece 1 defa hayatımda meniyi tuttum diye büyük sorunlar oluşur mu ilerde veya şuan? yardımcı olursanız sevinirim.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Ankara/26/bekar

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap
Size cevap yazmıştım. Okumadınız mı? Neden okumadınız? Okuduysanız neden aynı soruyu aynen veya değiştirerek soruyorsunuz?
Böyle yapmak yerine. Şöyle yazsaydınız daha iyi olacaktı. "Doktor Bey veya Hocam. Ben size daha önce yazmıştım. Teşekkür ederim, Allah razı olsun cevap vermişsiniz. Ama anlamadığım şu şu noktalar var lütfen bana bu anlamadığım yerleri açıklar mısınız?"
Şahsi olarak algılamayın. Sizin gibi böyle yapan arkadaşları ikaz ediyorum.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...