Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

73 gösterim
Hocam selamlar olsun allahın rahmet ve bereketiyle. Hocam hanımımla  2.gündür sık ilişki yaşıyoruz
(4-5,defaOldu)
Ve bugün penisimin içinde basınç mı desem,idrar geldi gelecek gibi bir his var. aynı zamanda ishal de oldum. Odak noktası değişince dağılıyor gibi oluyor basınç. Ayrıca penis gövdesinde de tatlı bir yanma,da var çok rahatsız etmeyen cinsten. Panik atak ve kaygı bozukluğu hastasıyım herşeyi hastalık haline getirip doktor doktor gezen bir bireyim. Bu sebeple Sürekli Chek-Up yaptırırım. Haliyle prostat kontrolleri de yeni yapıldı ve  Üriner Sistem Ulturasonlarda,diğer tahlillerde (Kan,İdrar İncelemeleri,Kültürleri Vb) temiz sonuç alındı. Sorunumla ilgili bana yardımcı olur musunuz?

1-)Bu belirtiler sık ilişki nedeniyle geçici  Bir durum ola bilir mi?

2-) İdrar,idrar Kültürü Üriner US  gibi tahlillerde enfeksiyon bakteri prostat ve pelvik bölgelerde  absürt bir duruma rastalnmaması Prostat iltihabı yönünden önem, arz, taşır mı?

3-)Bu durumu da kovalamak mı gerekli? yoksa çok kasıntıya mahal vermemek mi gerekli? İnternetten araştırdıkça semptom yaşıyorum gibi oluyor. Ve tahliller temiz geldikçe,de acaba, Non bakteri prostatit  mi?diye kafamı kurcalıyor ve çıldıracak hissine kapılıyorum önüme mi bakmalıyım? lütfen bana yardımcı olun. Önerileriniz nedir? her türlü  yorumunuzu bekliyorum saygılar sevgiler ve dualarımla.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> İzmir 28 Evli

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap
Ulaş kardeşim Mehmet Ali ismiyle yazmışsın.
Üstelik gene mesajını uzun tutmuşsun. uzun mesajları okumuyorum/okuyamıyorum dedim ve bunun sebebini de yazma kurallarında belirttim.
Böyle yan yollara sapmak yerine Ulaş isimiye kısa ve öz yazsan, eski yazdıklarından bahsetsen daha iyi olmaz mıydı?
Üstelik ne siz uğraşır ne ben uğraşırdım.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...