Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

101 gösterim
Hocam ,Selamın aleyküm,hayırlı günler ola.Çoğu semptomum HAMDOLSUN iyiye, gidiyor. Ama bir nokta'da size danışmak istedim.Prostat İ. semptomları olup, (İdrar yanması,Makat Ağrısı,Penis ağrısı Vs) Ve buna rağmen. Çoğu kez Tekrarlanan; -İdrar Kültürü,Klasik,Mikrobik, İdrar testi, -KAN PSA ,ölçümleri,-ÜRİNER US incelemeleri. Çoğu kez tekrarlanmaya rağmen (Aralıklı 4-5 Tekrar), Temiz geldi...

-SORU1-) Bunların hepsinin, Temiz Gelmesi, Bizi -Kronik Prostatit Ve -Prostat iltihabı, Düşüncesinden uzaklaştıra bilir mi?

SORU 2-)Aralıklı yapılan bu tektiklerde, bir enfeksiyona,mikroba ters bir duruma rastlamamak,Pİ açısından, sevindirici midir? bu tahliller P.İ Veya K.P Adına yeterli,veya anlamlı tektikler midir?

SORU3-) Ve son olarak. Bunlar temiz, ama birkaç Pİ. semptomu, aralıklı yaşayan, bir hastaya, -NON BAKTERİYEL PROSTATİT ,mi demeliyiz? Yoksa, tektikler, yeterli anlamlı, ve temiz. Kendini rahatlat mı diye biliriz? ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN AİLENİZE VE SİZLERE HUZURLU ÖMÜR NASİP ETSİN....
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> YOZGAT 21 BEKAR

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Aleykümselam Merhabalar                     
Öncelikle Geçmiş olsun;

1 - Bunların temiz gelmesi Pİ yoktur manasına gelmez.
2- Cümleleri çok uzun kuruyorsunuz. Cümle sonuna gelince cümlenin başını unutuyorum. Başlıkta daha anlaşılır diyorsunuz ama emin olun daha karmaşık oluyor. Burada edebiyat yapmaya gerek yok. Kısa ve öz yazın, cevaplarda kısa ve öz anlaşılır olsun. Dedikten sonra anladığım kadarı ile sorunuza cevap yazayım. 
Pİ de ara ara şikâyetlerde artama olabilir. Pİ alevlenebilir. Tahlil yapmak elbette önemlidir. Bazı şeyler Pİ yi tetikleyebilir. Geniş biliyi aşağıdaki linkten okuyun.
3- Anlayamadım. Non bakteriyel veya başka bir şey diyemeyiz. 
4- Allah cümlemizden razı olsun. Aynı duaları size bende yapıyorum. Allah kabul etsin.

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim. 
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.

YAZILARIM ve MAKALELERİM:
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar; Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım. Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.
https://www.dralihatay.com/makaleler.html 
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...