Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

248 gösterim
Hocam Merhabalar 17 Yaşındayım Penisimin Ereksiyon Hali 14.5-15 cm civarlarında Normal mi sizce Boyunda daha uzama vs olur mu ? Arkadaşlarımınkiler genel olarak daha uzun olduklarını söylüyorlar hatta 19-20 cm bulan var. ( Şahit oldum buna ) Ekstra olarak ne aralıkla mastrubasyon yapmalıyız ? Cinsel ilişkim yok şuanda. Ve Bir ilişkide boşalma süresi ortalama nedir sizce ?
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Antalya/17/E

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Öncelikle Geçmiş olsun;

Penis boyu kişiden kişiye değişir. Kişinin şişman, zayıf olması, yapısının atletik veya piknik, minyon tipli olması ayrıca karın bölgesinin yağlı olması birer etkendir. Boy ve kilo ile doğru orantılıdır. Bir erkek minyon tipliyse hali ile penisi de küçük olabilir. Sağlıklı bir ölçümde penisin ereksiyon olmadığı zamanki boyu 3- 7 cm ve daha büyüktür. Ereksiyon olmuş penisin boyu 9-11 cm veya daha büyüktür. Her zaman demişizdir boyundan ziyade işlevi önemli diye. Ama bazı hastalara bunu anlatamıyoruz. Penis boyu kişinin yapısına göre değişir. Minyon veya şişman kimselerde küçük olabilir.
Diğer husus hastalar kendi penislerini başkalarının penisi ile kıyaslamasıdır. Bazıların burnu uzun olur bazıların kulağı. Bunlar kendilerine dert etmezlerse mesele yoktur.
Küçük penis yok mu elbette var. Fakat bu teşhisi bir uroloji uzmanı koyması lazımdır. Piyasada satılan penis büyütücü alet ve ilaçlara kanmayınız..
Penis boyu daima erkekler arasında geyik muhabbetine neden olur. Bunların çoğu palavra olup karşısındakini küçük düşürme böbürlenme amacı ile yapılır. Hatta çocuklar arasında penis ölçme yarışmaları sık olarak görülür. Hâlbuki "Aslında boyu değil işlevi önemlidir" söylemi de çok defa yürürlüktedir. Tabii ki penisin boyu önemli olmakla birlikte penisin ereksiyon haline ulaşması, partnerini tatmin etmesi ve erken boşalma olmaması daha önemlidir.
http://www.dralihatay.com/penis-boyu.html  

2- Masturbasyon için altta yazığım linki kullanın.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.
Bir "ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterde artar.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...