Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

2,591 gösterim
Merhaba hocam neredeyse 15 yaşındayım penisim uzamıyor koltuk altı penis çevresi kıllanmış durumda yeni yeni bıyıklarım çıkıyor yaşıtlarıma oranla penisim çok küçük manstürbasyon yaptığımda şeffaf bir sıvı çıkıyor yanma hissi ile beraber fakat sperm çıkmıyor lütfen yardımcı olun çok korkuyorum. yaklaşık 1 seme civarında gözlemliyorum herhangi bi büyüme veya kalınlaşma yaşamadım peniismdeki kıllanmalar 1,5 sene önce başladı arkadaşlarım gibi boşalamıyorum.Ve bir testisim diğerine oranla daha büyük.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> İstanbul 14.5

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap

Güzel kardeş henüz 14,5 yaşındasın. Ergenliğe yeni giriyorsunuz. Ergenliğe geren her oğlan çocukta  olan şeyler sizde de oluyor. Artık erkek oluyorsunuz. Elbette bu birden bire olmaz. Yani akşam yattım sabah kalktım penisim büyüdü, menim geldi sakalım çıktı olmaz.
Hepsi yavaş yavaş gelişerek olur. ve olacak. İnsan organizması o şekilde. Annen karnından doğar doğmaz neden penisin büyük değil neden dişlerin yok. Eğer olsaydı yaradılışa aykırı olurdu.
Neden uzun yazdım kendine stres yapıp üzülme. Acele de etme 1-2 seneye kadar hepsi yoluna girer.
Şahsınızda her kese yazıyorum.
Kendinizi aynı yaştaki arkadaşlarınızla kıyaslamayın. Nasıl bir ağaçta meyveler aynı zamanda olmuyorsa her biri yavaş yavaş oluyorsa, olgunlaşıyorsa bu da böyle insan vücudunun gelişmesi ve devreleri böyledir. Allah böyle yaratmış ve böyle devam edecektir.
Sen şimdilik derslerine çalış.
Falanca arkadaşın burnu neden büyük, kulağı neden uzun diye dert edinmiyorsan buna da dert edinme.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...