Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

43 gösterim
bu yaziyi kimseye sirin görunmek yada ahkam kesmek adina karalamiyorum arkadaslar. sizler belki bu sayfaya henuz ulastiniz ama ben uc yildir hocamizi takip eden biriyim ve benim gibi yillardir bu sayfayi okuyup hocamizin sabrini hosgörusunu takdirler seyreden bilgilerinden faydalanan pek cok arkadasimiz mevcut. son zamanlarda yazan bazi arkadaslarimizin kaba hatta cirkin tabir edebilecegimiz usluplarina bile hocamiz buyuk bir hosgörü göstererek yanit veriyor. belki bu tarz yazan arkadaslarimiz farkinda degil ama kendileri disinda bu sayfadan faydalanan henuz 13 yada 15 yaslarinda genc arkadaslarimiz bayan kardeslerimiz hatta babamiz yasinda buyuklerimiz mevcut. beni yada bir digerini yok sayabilirsiniz bu cok önemlide degil sahsim adina. ama unutmayinizki burasi sokak agzi ile chat yaptiginiz agziniza gelen her kelimeyi pervasizca savurdugunuz bir sohbet odasi degil bir dr un yardim amaci ile olusturdugu bir platformdur. bu davranislarda bulunan arkadaslarin yazdiklarimdan ne anlayabilecekleri konusunda suphelerim olsada kendim ve hocamizin bu hizmetlerinden faydalanan yada faydalanacak olan tüm arkadaslar adina daha saygili olmalarini bekliyorum.
hocam kusura bakmayin böyle bir mudahale hos degil ama bazi arkadaslarimizin kendine ceki duzen vermesi gerektigini dusunuyorum. belki onlar senin ne haddine diyebilirler ama ben haddim olduguna karar verdim. guzel olan herseyi korumak sahip cikmak hepimizinde haddine dusmeli. ellerinizden öpuyor size ve tum arkadaslarimiza saglik esenlikler diliyorum
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Ehh Gökyüzü ne diyeyim. Benim sözlerime benim yazamayacağım şeylere tercüman olmuşsun. 18 bin soru içinde böyle uygunsuz soru soranı saysan iki elin parmaklarını geçmez.
Ne yapalım bazı insanları böyle kabul edip hoş görülü olmak lazım. Biz kalp kırmaya değil kalp yapmaya çalışalım.
Yinede teşekkür ederim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...