Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

68 gösterim
hocam bende varikosel var ayrıca sperm yok yani azosperm bu durumda kayseri araştırma hastanesinde infertilige bölümünde muyana oldum araştırdılar hormon testi ve genetik tesler iyi çıktı profösörün özel muyanenesine gittim oguz ekmekcioğlu ben hocam tüp bebekden önce sorunun nerden kaynaklandıgını sordum oda bana bunu tıp bile çözemiyor dedi ya gerçekden bu tip durumlarda başka tedavi şekli yokmudur hocam nerde bir umut görsek onu yapıyoruz en son ardıç tohumu yedim 72 gün onunda faydası olmadı keçi boynozu onunda olmadı yani hocam ben kendimin parçalanıp tek tek damarların araştırılmasına bile razıyım ama bir umut veren yok .. şu durumda ne yapmalıyım saygılar
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;

Not: Lütfen başlıkla konu uyuşsun.
Menide hiç sperm yoksa yapacak fazla bir şey de yoktur. Testis üretmiyorsa sperm hücresi nereden gelecek.
Umudunuzu kesmeyin. Kök hücre çalışmaları var. Çok yakında kök hücreden sperm elde dilecek gibi duruyor. Bu yönde çalışmalar hızla devam ediyor. Ama ne zaman olur bilemiyorum, En son bu yöntemle bir fareden sperm elde ettiler. Ama tabii ki deney.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...