libido ve ereksiyon problemleri ?

28 gösterim
21 Ağustos 2008 hakan sordu
Hocam 24 yaşındayım. Libido düşüklüğü ve zaman zaman ereksiyon problemleri şikayetleriyle doktora başvurdum. Bazı tahliller yapıldı.Bunlar:
FT3: 3.26 2-4.4
FT4: 0.90L 0.93-1.77
TSH: 0.60 0.34-5.6
FSH: 1.41 1.27-19.26
LH : 2.43 1.24-8.62
E2: 22
Prolaktin: 11.7 4.6-21.4
Total Testosteron: 3.00
Doktor bana bir problem olmadığını biraz bu olayın psikolojik olduğunu söyledi. Ama ben baktığımda bazı çıkan değerler verilen normal değer aralıklarının alt sınırlarına çok yakın. Sizin fikrinizi öğrenebilirmiyim? Acaba bu durum psikolojik ve stres kaynaklı mı? Yapılması gereken başka bişey var mı ? Saygılar
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Tehlil sonuçlarınız normal. Değerleirn sınırda olması bir şeyi değiştirmez.
Doktorunuzun dediği gibi sorun psikolojik, stresten ileri geliyor olabilir. Bir psikyatri uzmanının vereceği stres giderici ilaç derdinize çare olabilir.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (115.000 Soru-Cevap)

80,141 soru

80,104 cevap

En popüler etiketler

varikosel mastürbasyon sertleşme kaybı penis ereksiyon sorunu testis sertleşme problemi testis ağrısı sertleşme sperm sperm testi sertleşme sorunu sık mastürbasyon peniste hissizlik spermiyogram idrar penis ağrısı prostatit ereksiyon cinsel isteksizlik erken boşalma penis boyu boşalma cinsel perhiz venöz kaçak varikosel ameliyati sonrasi prostat ağrı prostatit iltihabı testis ağrisi prostat iltihabı meni üroloji mezi testosteron kasık ağrısı yanma hissi bel soğukluğu mesane perhiz travma peniste eğrilik penis boyu problemi penis eğriliği idrara sık çıkma epididimit peyronie kronik prostatit penis ucu sık idrara çıkma böbrek taşı tahriş teşekkür cevabı peniste uzerinde damar belirginleşmesi yardımınıza ihtiyacım var istibra akıntı spermde gariplik testis torsiyonu penis kırılması şişlik doppler test sonucu hidrosel ameliyatı sonrasi travmatik mastürbasyon sendromu sünnet damar siğil sertlesme sorunu aşırı aktif mesane varikosel sonrasi penis ucu ağri ve yanmasi sertleşmeme kızarıklık ameliyat perhiz travma sabah ereksiyonu zevk alamamak penis zedelenmesi peniste morarma doppler ultrason testislerde ağrı abdest usg enfeksiyon genital masturbasyon sertleşme problemi ereksiyon problemi penis sönmesi hiv şüphesi peniste şişlik testis sarkması lutfen bana cavab yazin penis siyah nokta lütfen yardım ediniz kasık fıtığı semen analizi aktif mesane böbrek makat venöz yetmezliği
...