Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

174 gösterim
Hocam aids ve biz sitesinde yazan bilgilerin doğruluğu kesin olmadığı yazılmış hocam sizinde benim yaşadıklarımı yaşadığınızı okudum hocam çok tedirginim Allah rızası için bana bu konuda kesin bir bilgi verin 28. gün Comboları yüzde yüz güvenlimidir.Kaynak neresi olduğunu çok çok merak ediyorum bu benim için hayati önem taşımaktadır yaptığım bu yanlışın vebalini çekiyorum size aşağıda adis ve biz sitesinin notunu iletmek istiyorum hocam en kısa zamanda beni bilgilendirirseniz çok memnun olacağım sizin de yaşamız olduğunuz tecrübeden dolayı sizden başka hiç bir doktaora güvenemiyorum hocam ne olur bu bilginin doğruluğu hakkında bana kesin bilgi veriniz
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Güzel kardeşim bunu anlamayacak ne var. Bu site doktor sitesi veya internetten hiv tedavi eden bir site değil. Sadece tecrubeli hastaların yardım amacı ile kurduğu bir hastalık. İnsanları şüpheden kurtarıyor.
Benimle de ilgisi yok. Tabii ki böyle bir uyarıcı mesaj yazacakalr. Benim sitede de uyarıcı yazı var. Çünkü bu siteler rehber sitesidir.
Artık bu şüpheden ebediyen kurtulun. Başka işlerle meşgul olun.
Günde bir mesaj kuralınıda çiğnediğiniz hatırlatırım.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...