Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

77 gösterim
hocam öncelikle kolay gelsin diyorum insanları bilgilendirdiğiniz içinde Allah razı olsun.hocam size 1 hafata kadar önce bi mesaj atmıştım ii açıklıyamışım anlaşılan hocam 3 ay önce idarar yolunun prostatın içinden geçen kısımda ufak bi kist teşhis edildi bu bende daha önce makkattan değilde normal çektirdiğim ultrasonlardada görülmüştü ufak tefek mikroblanmalar ve yanma oluşuyodu darlık yapıyo alınmalı dediler sistoskopiyle aldılar ameliyattan önce idarar çatal değil ama kıvrımlı geliyodu ve penisimde doğuştan çok hafifi bir eğrilik var.ameliyattan sonra idrar tam anlamıyla çatallı ve ve 2 inci ayda sperm rengi sarımsı gelmeye başladı hemen doktora gittim antibiyotik yazıldı(tetradox)1 hafta ve 2 hafta tekrar şeklinde 3 hafta kullandım şuanda bitti.ilk haftada sperm rengi düzeldi yalnız bu olaydan sonra idrara çıkarken zorlanmaya başladım.şöyle açıklıyım idrara başlamadan 15-20saniye bekliyorum idrar hızlı akıyor sonra yavaşlayıp tekrar hızlanıyor.akım hızı testi yaptırdım.mesanede idrar kalmadı ama testte darlık yazıyodu.şuanda ilaç bitti ilacı kullanırkende batmalar oluyodu ama şu anda batma hissim arttı ve idrara çıkarken yukarda yazdığım gibi oluyor günde 3 litreye yakın su içiyorum.hocam acaba darlık tekrarlamış olabilirmi yani aynı yerde kist çıkmış yada ameliyatın tesiriyle yeni bi darlık oluşmuşmudur.teşhisiniz nedir?
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Darlık tekrarlamış olabilir. Çünkü bu darlıklar sıklıkla tekrar eder. Doktrorunuzdan tekrar sistoskopi isteyin.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...