Hasta Soru-Cevap Panosu

« ÖncekiSonraki »AramaDaha Önceki 75.000 Soru/CevapAna SayfaMesaj Yazın

Toplam : 2679 mesaj

1...4243444546...90

Lütfen Kurallar ı mesaj yazdığınız sayfada okuyun ve uygulayın.

1- KISA ve ÖZ YAZIN. Yazınız 5 satırı geçmesin. BU ÇOK ÖNEMLİ. Sorunuz anlaşılır olsun. Satır başlarına, paragraf başlarına dikkat edin. (Arada bir enter tuşuna basın)
2- İLK SORUNUN CEVABINI OKUMADAN ikinci soruyu aynı gün içerisinde sormayınız. Eksik veya hatalı yazsanız da ertesi günü bekleyin. Bunlara dikkat etmezseniz cevap almama ihtimaliniz yüksektir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için şu linke bakın
Soru sorma resmi

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza saat 17 de cevap yazabileceğim.
Bu bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce soruma cevap geldi mi gelmedi mi? diye defalarca siteye girip bakmanıza gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

CİNSEL İSTEKSİZLİK/MEHMET ÖZSU 05/05/14 13:32 MARDİN 30 IP:195.175.55.xxx
selam hocam ben mardinden yazıyorum 30 yaşındayım şu yaşıma kadar bir kadına aşık olmadım ve bir kadınla cinsel ilişkiye girmedim ailenin tek cocuğuyum ve mardinde yaşıyorum dün ailem beni amcamın kızı ile nişanladılar temmuzda düğün var ama ben kızlardan hoşlanmıyorum nişanlıma karşı penisim sertleşmez en güzel kadınla dahi sevişmek istemiyorum mastürbasyon yaptığımda kadın düşünmüyorum durumumu aileme anlatamam bilirsiniz bizm coğrafyayı çok bunalımdayım intiharın eşiğine geldim lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekir tedavi falan
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Sorunlarınız urolojik değil psikolojik.
Bir psikiyatri uzmanından yardım alın. Bu sorunu kendi başınıza ne siz nede ben çözebilirim.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

penıs/erkan 05/05/14 12:39 izmir 20 IP:81.213.40.xxx
merhaba hocam.sorum
1)bu Kuyruk sokumundan yağ alınarak penis büyümesi Genel anestezi uygulanarak yapılıyormus. bu yöntem sızce tehlıkelı mı ?( bunu yacak olan doktor sız olsanı ne dersınız )
2)ilerde sıkıntı yaparmı? ( bunu yacak olan doktor sız olsanı ne dersınız )
3.)hocam bırde bu işlemin masrafı ne kadardır.? sızce ??
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Size cevap yazmıştım.
Okumadınız mı görmediniz mi?
Bu soruları bu ameliyatı yapacak/yapabilecek doktora sormanız lazım.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

sistoskopi/murat 05/05/14 12:05 ist 37 IP:212.156.105.xxx
şikayetim sık ve tanziksiz idrar.
hocam arada bir makatımda agrı yapıyor.bazende boşaldıktan sonra aynı yer ağrıyor. kolonoskpide birşey çıkmadı.
2 yıl önce işeme testi,7,6ml sn çıkmıştı.20 gün xaral ve antibiyotik kullandım. 9,6 ml sn olmuştu. 3 ay önce yaptırdıgım tetkikler .
ÜRETROGRAFİ=üretradan 40cc iyonik konsrat madde verildi.dirençle karşılaşılmadı.proksimal üretra boyunca divertikül veya darlık saptanmadı.madde mesneye geçtigi görüldü .
ÜRODİNAMİ=sonuç azalmış kapasiteli, noral komplıyanslı,hipersensitif,normoaktif mesane. kuvetli infravezikal obstriksüyon şüphesi endoskopik inceleme önerilir .
SİSTOSKOPİ= 19CH sistoskopla girildi. üretra normal,prostatlobları hafif hipertrofik mesane normal olarak degerlendirildi işlem son verildi .
hocam bu tetkiklere göre ne söylenebilir.
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Prostatta hafif büyüme ve şişme varmış.
Büyük ihtimalle prostat iltihabı vardır.
Tedavi olmalısınız.
Geniş bilgiyi b u web sitesinden alabilirsiniz.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

spermiyogram testi sonucu/oseman 05/05/14 11:12 istanbul 35 IP:78.191.39.xxx
hocam eşimin test sonucu hakkında..
her alanda çok sayıda sperm 4-5 yuvarlak hücre ve
sperm aglutinasyonları görülmüştür yazıyor bu kötümüdür.?
sperm sayısı: 60.000.000
renk: krem opak
normal yapı %50
anormal :%50
hızlı ileri hareketli %10
yavaş ileri haretli %20
yerinde hareketli %15
hareketsiz % 55
lütfen beni bilgilendirebilirmisiniz ne yapmamız lazım cevap verirsenizde vermesenizde allah razı olsun
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Aglitünasyon iltihaplarda ve antijen-antikor reaksiyonlarında olur..
Kısırlık nedenidir. Sperm hareketini yavaşlatır.
Sebep araştırılıp tedavi olmalısınız.ş
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

mezi akintisi/Babek 05/05/14 11:08 baku 26 IP:89.147.201.xxx
hocam 26 yasindayim seks deneyimim yok.kiz arkadasimla telefonda konusurken, yuzbeyuz goruwurken mezi akiyor bazen fazla oluyor.bu yasda normalmi boyle haller
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Evet normaldir. Bu yaşlarda olur.
Zamanla cinsel hayat düzene girdikçe düzelir.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

Çocuğum olurmu/Murat 05/05/14 09:43 18 IP:176.90.9.xxx
Hcm bn sol testis şislığı gçrdm çocuğum olurmu?diğer testıs çocuk yapmaya yetrlimidir?
Çocuğum olurmu/Murat 05/05/14 09:43 18 IP:176.90.9.xxx
Hcm bn sol testis şislığı gçrdm çocuğum olurmu?diğer testıs çocuk yapmaya yetrlimidir?
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Diğer tesis fonksiyon görüyorsa kısırlık olmaz.
Anlamak için sperm tahlili yaptırmalısınız.
Zannederim bunu size defalarca yazdım.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

sertleşme/haylaz 05/05/14 00:23 istanbul 30 IP:88.240.56.xxx
hocam öncelikle saygılar sorum şudurki ben eşimle ilişkiye girdigim zaman 1.seferde herşey normal yanlız 2 seferde 45 dk önce serleşmiyor ve boşalma cok gec gercekleşiyor bu normalmidir yardımınız için tşk eerim
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Evet bu normaldir.
Çok kimse 2 ci sertleşmeyi başaramaz. Onlardan biri de siz olmalısınız.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

TürkDoktorlarVeTestosteron/Bıktım 05/05/14 00:19 Ankara 20 IP:176.41.145.xxx
Selamın Aleyküm hocam,
Hocam bu mesajımda Türk Ürologlardan dert yanacağım biraz açıkçası.
1. Ben bundan 7 yıl önce sol taraf kaynaklı varikosel ameliyatı oldum ve testis yarı yarıya küçüldü.
2. 1 yıl kadar önce de sağ taraftan küçülme şikayetiyle doktorlara gittim. Hiçbir de küçülme olmadığını bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ancak şu anda sağ testismde de küçülme olmuş eskiye göre. Ancak hala varikosel teihisi yapamadılar. Türk ürologlar bu konuda çaresiz mi yani ya da umursamaz mı?
Hocam ben bıktım artık. Testosteronumda düşüş var. Sakalım minimum düzeyde çıkmıştı. Artık çıkmıyor. Kemiklerimde incelme, libidomda düşüş, sertleşmede sıkıntılarım var. Artık doktor gözetiminde Testosteron takviyesi almayı düşünüyorum. Bu şekilde yaşamımı ne kadar devam ettirebilirim Diğer organlarda hasar olur mu ?
Teşekkürler
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
A.S.

Güzel kardeş varikosel teşhisi nasıl yapılamaz?
Doktorlar nasıl çaresiz kaldı. Teşhis için neler yapıldı onları yazmamışsınız.
En azından bir doppler çekildi mi? Testis boyutları ölçüldü mü?
Sperm tahlili hormon tahlili yapıldı mı?
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

Sperm testi nasıl yapılır/yabancı 04/05/14 22:20 Kayseri 18 IP:93.114.45.xxx
Hocam sperm testi nasıl yapılır, ben iğneden korkarım :(
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle
Sperm testi boşalma ile kaba alınan meni incelenir.
İğne ile alakası yoktur.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

penis üstünde yağlanma ve penis boy/murat 04/05/14 21:16 izmir 23 IP:212.253.99.xxx
iyi günler hocam penisim yıllardan beri penisimin boyunda uzama olmadı birde penisimin üstünde yağlanma var bu beni çok üzüyor nolursunuz bana yardımcı olun hocam.
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Penisin boyunu yazmamışsınız.
Normal penis boyu 9-11 cm dir.
Bu boyuttaysa mesele yoktur.
Pensin üzerindeki yağlanmada önemli değildir.
Ama kafaya takıyorsanız ki öyle bir cilt doktoruna görünün.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

prostatit mi?Asiri aktif mesane mi?/isimsiz 04/05/14 17:48 çanakkale 20 IP:176.219.144.xxx
Kolay gelsin hocam ben 3 senedir sık tuvalete çıkma şikayetiyle doktorlara gidiyorum öncelerde asiri yanma ve idrar gelme hissi vardi simdi sadece sık kucuk tuvaletime cikma ve cikma hissi oluyor kucuk tuvaleti cift işiyorum ilk gittigim doktorlar kronik prostatit dediler simdi gittiğim doktor asiri aktif mesena diyor sizce ne yapmaliyim?
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Hep prostat iltihabı hep aşırı aktif mesane olabilir.
Diğer sebepler.
İdrara sık çıkma ve idrarda yanmanın birçok sebebi vardır. Özellikle üşütünce ve iltihaplar da yanma ve sık idrara çıkma olur. Bu ikisinin ayrımını yapmak için idrar tahlili yaptırmanız lazım. Teşhis konulduktan sonra tedaviye başlanır. İltihap varsa antibiyotik kullanılır. Ama üşütme varsa bol su içilir ve ayaklar altına sıcak su torbası konur.
Hala geçmeyecek olursa filim veya ultrason çekilip bu hastalık belirtileri altında yatan sebep araştırılır.
Diğer sebepler: Şeker hastalığı, tansiyon hastalıkları gibi hastalıklardır. Bunlar daha karışık hastalıklar olduğu için detaylı araştırma yapmak lazımdır.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

Ameliyat/Emre 04/05/14 17:14 18 IP:176.90.4.xxx
Hcm hç testis iltahabından dolayı ameliyat yaptınızmı?rıskleri varmi ?bu ameliyat hemen yapılmalımı yksa 3 4 sene snrada yapılsa olurmu?faydası varmıdır hcm çocuk olurmu amelyat olur sam?
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Aslında testis iltihabının ameliyatı yoktur.
Ameliyat ancak cerahate dönerse yapılır.
Bu şekilde ameliyat çok yaptım.
Çok defada testisin alınası icap ediyor.
Çünkü cerahat testis dokusunu bozuyor.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

penisimde yara oluştu./adnan 04/05/14 17:10 istanbul 16 IP:198.144.116.xxx
selamun aleyküm doktor bey.
Genital bölgemde yara oluştu. Bu yara geçecek gibi dururken tekrar kızarıp çatlak halini alıyor. Sonrasında kabuk bağlıyor fakat ereksiyon halinde kabuk soyuluyor ve eski çatlak haline dönüyor.
Biraz araştırma yaptım. Genital bölgedeki kılları düzenli kesin ve günlük temizliğinize önem verin diyorlar. Ben oradaki kılları ayda bir kesiyorum ve haftada 3 kere duşa giriyorum.
* Bunun nedeni nedir sizce ve nasıl önlenebilir?
* İleride sağlıkla ilgili bir problem oluşturur mu?

Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
A.S.
İleride bir sağlık problemi geçirmezsiniz.
Ama siz yine de bir cilt doktoruna görünün.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

orgazm bozuklugu/erdal 04/05/14 16:19 bursa 26 IP:5.46.234.xxx
Hocam oncelikle tsk ederim, size daha once yazmistim, benim problemim, bosalirken zevk alamiyorum penisimde kasilma oluyor,kan hormon testi yaptirmami soylemistiniz, testosteron testi yaptirdim, .total tetesteron 5,48 2.2-8.2 ng/ml.. hocam sizce normalmi bu sonuclar.
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Sonuç normal.
Olay psikolojikte olabilir.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

prostat muaynesimi olmam lazım /hasan ali 04/05/14 16:06 malatya 16 IP:88.254.64.xxx
hocam küçük tuvaletimi yaparken penisimden kan geldi birkaç kişiye söyledim prostat muaynesi olmam gerektiğini söyledi doğrumu dur hocam olacaksamda prostat muaynesi ne oluyor teşekkürler
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Prostat iltihabında kan gelebilir.
Ama idrardan kan gelme belirtisinin hastalıkları çoktur.
İnternette veya bu sitenin ana sayfasının sol tarafında “hematürü” d,ye araştırın.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

EREKSİYON KAYBI/ERDAL YAŞAR 04/05/14 16:04 SİİRT 17 IP:88.233.96.xxx
Hocam ayakta ereksiyon problemi yaşıyorum bunun nedeni ne olabilir sizce ? Birde peniste damar problemleri nasıl geçer ? Pomat kullanarak geçermi ?

Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Peniste damar problemi varsa ayakta da Ereksiyon sorunu olabilir.
Araştırma gerekli
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

afp/mstmkal 04/05/14 15:44 kastamonu 23 IP:78.163.74.xxx
hocam daha onceki soruma cvp verdiniz teşekkurler bende evham yaptıgımı biliyorum ama işte kanser korkusu
17/04/2014 beta hcg 0.100 afp : 0.864 değer aralığı(0-7)
03/05/2014 beta hcg 0.100 afp 1.14 değer aralığı (0-7)
tahlillerde problem var mı?

önceki sorumda tahlil tarihlerini yalnış yazmışım özür dilerim buna gore cvp yazarsanız sevinirim.
Hematüri/sibel 04/05/14 13:37 istanbul 31 IP:88.253.180.xxx
Sık idrara çıkma şikayetim vardı. Yapılan tetkiklerde ultrason ve BT de herşey normal çıktı. Kan tahlillerim ve idrar kulturum de normal. Idrar tahlilimde
kan ( 3+)
eritrosit 28 (0-3)
epitel 30 (0-15) çıktı.
Bu sorun yıllardır var. Bunun dışında herhangi bir ağrı, sızı, ateş, yüksek tansiyon gibi şikayetim yok. Bendeki hematüri zararsız ,doğuştan olabilir mi yoksa herhangi bir ağrı şikayetim olmadıgı halde sistoskopi olmak zorunda mıyım ?
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Hematürü bazen soğuklarda ve bazen dahili hastalıklarda olabiliyor.
Badende sebepsiz olabiliyor.
Sistoskopi yapılmasını doktorunuza bırakın.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

sulu sperm/guven 04/05/14 12:50 bolu 22 IP:78.163.68.xxx
hocam öncelikle sizden allah razı olsun içimi rahatlattınız bu hizmeti bize sundugunuz için çok teşekkürler allah sizi ve sevdiklerinizi korusun çalışmalarınızda ve meslek hayatınızda başarılar.
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Dualarına amin diyorum.
Kendiniz iyi bakın.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

BÖYLE BAŞLIK OLMAZ/mstmkal 04/05/14 12:49 kastamonu 24 IP:78.163.74.xxx
hocam daha onceki soruma cvp verdiniz teşekkurler bende evham yaptıgımı biliyorum ama işte kanser korkusu
17/04/2014 beta hcg 0.100 afp : 0.864

03/04/2014 beta hcg 0.100 afp 1.14
tahlillerde problem var mı?
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Evham yaptığınız belli.
Tahlillerde bir şey yoktur
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

sperm testi/tlg 04/05/14 12:27 istanbul 29 IP:78.184.72.xxx
Hocam merhaba
sperm testimi rica etsem yorumlarmisiniz
ml de spermatozoid 14 milyon
total spermatazoid 28 milyon
Lokosit 800.000
sure 25 dk
vizkozite 20
a motil 5
b motil 40
c motil 15
d motil 40
normal morfoloji 40
bas defekti 20
boyun anomilasi 15
kuyruk degekti 45
elle muayenede varikosel saptanmadi degerlerden dolayi renkli ultrason cekimi istendi. Sizce bu degerlerle normal yoldan hamilelik olur mu. Onerebileceginiz bir yol varmidir
tesekkurler. Iyi calismalar.
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Sayı azlığı, hareket yavaşlığı var. İltihapta sınırda.
Sebep varikosel olabilir.
Varikosel muayenesi olmalısını.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

yabancı/fatih 04/05/14 10:51 konya 17 IP:93.114.45.xxx
Hocam, Konya'da bi yeriniz var mı? Varsa sizi ziyaret etmek isterim.
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Ben Konya Numune hastanesindeyim.
Geleceğin zaman buraya yaz size nereye geleceğiniz söyleyeyim.
Çünkü semt polikliniklerin de olabiliyorum.
Veya http://www.konyanumune.gov.tr/ adresinden doktor çalışma listesinden polikliniğimi öğrenebilirsiniz.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

mesane boynu yukseklıgı /seyithasan7272 04/05/14 03:46 batman 21 IP:78.167.243.xxx
hocam ben ıdrar damlamasından dolayı doktora gittim.
bazı testler yaptı ve ıdrar darlıgı olabılır dedı.
en sonunda sistoskopi yapıldı ve mesane boynu yukseklıgı saptandı. XXXX dıye ılac verdı ama hala abdest aldıktan sonra ıdrarım damlıyor ne yapmam gereklı ?
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Demek ilaç fayda vermemiş.
Ameliyat denenebilir. Ama ameliyatın sakıncası da ameliyat sonrası meni gelmeyebilir. Bu da bir nevi kısırlıktır.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

varikosel olabilir miyim?/burak 03/05/14 18:33 istanbul 21 IP:81.214.149.xxx
selamın aleykum hocam,
sol yumurtalıkta sağ gore daha çok damar var gibi,
varikosel mi var acaba,normalde her iki yumurtulaktıktaki damar yapısı aynı mı hocam bunu ogrenmek istiyorum.
Elimle kontrol ettiğimde sağ yumurtalıkta damarlar belirsiz fakat solda belirgin haldeler
Soruma cevap verirseniz sevinirim hocam.
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
A.S.
Büyük ihtimalle varikoseledir. ELLE MUAYENE YANILTICI OLABİLİR.
Bir doppler ultrason çektirmeli ve sperm tahlili yaptırmalısınız.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

prostat gerginleşmesi/ZaZa 03/05/14 18:00 İstanbul 20 IP:85.97.62.xxx
Sayın Hocam Öncelikle Hizmetiniz İçin Teşekkürler Alla Razı Olsun;
Hocam bir süredir sol baldırımın üst kısmında ve makatımda ağrı hissediyordum özellikle hapşırma ve öksürme esnasında ağrının şiddeti artıyordu.Ürolağa gittim ve bana prostatların gerginleşmiş ağrıları oraya vuruyor dedi.Bir ağrı kesici ve iltihap kurutucu yazdı ilaç bitmesine karşın ağrılar devam ediyor. Hocam lütfen cevapsız bırakmayın

Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Sizde prostat iltihabı olmalı. Doktorunuzun kanaati bu yönde.
Prostat tedavisi öyle 1-2 ilaçla geçmeyebilir uzun sürer sabır gayret ister.
Bu web sitesinin ana sayfa sol menüsündeki Sık Sorulan Sorular (SSS) ve prostat hastalıklar bölümünü okumanızı tavsiye ediyorum. Buradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
http://dralihatay.tahayasin.com/sss.htm

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

sulu sperm/yabancı 03/05/14 17:00 bolu 22 IP:78.163.68.xxx
merhaba doktor bey benim sorunum
1.mastürbasyon yaptıgında spermimin kıvamında bir sorun olmuyor ancak sevgilimle birlikte oldugum süreçde uzun ön sevişmenin ardından boşaldıgımda spermin kıvamı çok sulu oluyor bu çoçuk yapmakda bir sorun teşkil edermi şimdiden teşekkür ederim allah razı olsun hocam cevaplarınız için bu konu kafa çok takıldı
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Aşağılarda bir yerde size cevap yazdım galiba.
Çocuk için soruyorsanız sperm tahlili yaptırmanız lazım.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

Penis ağrısı/Ahmet 03/05/14 15:52 Ankara 25 IP:176.55.67.xxx
Hocam merhaba yaklaşık 1 haftadır penisimde bir ağrı mevcut ürolojiye gittim ultrason ve idrar testi yapıldı fakat sonuç temiz bi zorlama olabileceği söylendi fakat ağrı 3 gündür devam etmekte ne yapmalıyım sizin fikriniz nedir çok teşekkür ederim şimdiden
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Sizde prostat iltihabı olmalı. Doktorunuzun kanaati bu yönde.
Prostat tedavisi öyle 1-2 ilaçla geçmeyebilir uzun sürer sabır gayret ister.
Bu web sitesinin ana sayfa sol menüsündeki Sık Sorulan Sorular (SSS) ve prostat hastalıklar bölümünü okumanızı tavsiye ediyorum. Buradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
http://dralihatay.tahayasin.com/sss.htm

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

kronik pi/murat 03/05/14 14:47 ankara 26 IP:5.47.243.xxx
Hocam 3 yildir pi hastasiyim nonbakteriyal herşeyi denedim geçmiyor simdilerde gümüş suyu ve İngiliz karbonati bu işi çözer diye okuyorum sitelerden acaba iyileşme sağlar mi bunlar pi de
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
Bu tedavi hakkında bilgim yoktur.
Uygulamak sizin tercihiniz.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

testis boyu/ahmet 03/05/14 14:40 konya 17 IP:93.114.45.xxx
Hocam 8 yaşlarında hastaneye gittim testisimin biri küçük ve yukarıdaydi doktor 0-2 yaşlarında ameliyat gerekirdi dedi ve bizi gönderdi kısırmıyım, her 2 güne mastürbasyon yapıyorum bi zararı olur mu? ?
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
Öncelikle Geçmiş olsun;
1- Kısırlık olup olmadığını anlamak için sperm tahlili yaptırmalısınız.
2- Masturbasyon hakkında olan yazılmış bir kitapçığım var.
Bu kitapçığı yayınevinden isteyin ve alın okuyun:
Gonca Yayınevi Tel: 02125285076 İsteme
http://www.goncayayinevi.com
http://www.firmasec.com/firma/kkzymf-gonca-yayinevi
Fiyatı 40 kuruş. 10-15 adet sipariş verirseniz eşe dosta arkadaşa da hediye edebilirsiniz.
Ayrıca http://kitapvadisi.com sitesini ziyaret edip arama kutucuğuna "ali hatay" yazarsanız kitabıma ulaşabilirsiniz.
Eminim sorunuza cevap bulacaksınız.
Konya'daysanız gelin kitabı size hediye edeyim.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.


« ÖncekiSonraki »AramaDaha Önceki 75.000 Soru/CevapAna SayfaMesaj Yazın

Toplam : 2679 mesaj

1...4243444546...90


aSgbookPHP v1.9