Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

144 gösterim
Merhaba doktor bey idrarımı yaparken penisimde yanma oluyo idrarımı yaptıktan sonra yanıyo mesela sahurda baya bi su içiyorum sonrasında idrarımı yatıktan sonra penisim çok yanıyo idrar kanalım demek daha doğrusu bu neden olur tedavisi nedir
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> samsun,bekar

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Öncelikle Geçmiş olsun;

Not: Başlık açıklayıcı, konu ile ilgili ve bir cümle şeklinde olmalıdır. Kısaltma kullanmayınız. Başlığa dikkat etmeniz gerekiyor.  Bu Google ve site içi aramalarında önemlidir. Buna dikkat etmez ve tekrar ederseniz cevap almama durumunuz olabilir.
Çünkü yazdıklarımı okumuyorsunuz, yazma kurallarına bakmıyorsunuz demektir. Bu durumda yazdığım cevabı da okumayacaksınız veya anlamayacaksınız manasına gelir. Soru sorduğunuz sayfanın kutucuk üzerindeki yeşil renkli 3 satırı okuyun ve uygulayın.
Başlığı değiştirmek için sorduğunuz sayfada sağ altındaki kalem ikonunu tıklayarak değiştirebilirsiniz.
http://www.dralihatay.com/soru.html
Gelelim sorunuza;

İdrarrda yanmanın birçok sebebi vardır. Özellikle üşütünce ve iltihaplar da yanma, sık idrara çıkma olur. Bu ikisinin ayrımını yapmak için idrar tahlili yapılmalıdır. Teşhis konulduktan sonra tedaviye başlanır. İltihap varsa antibiyotik kullanılır. Ama üşütme varsa bol su içilir ve ayaklar altına sıcak su torbası konur. Hala geçmeyecek olursa filim veya ultrason çekilip bu hastalık belirtileri altında yatan sebep araştırılır. Taş, kum, böbrek kisti sık idrara çıkmaya neden olur. Diğer sebepler: Şeker hastalığı, tansiyon hastalıkları gibi hastalıklardır. Bunlar daha karışık hastalıklar olduğu için detaylı araştırma yapmak lazımdır.
 

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.
Bir "ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterde artar.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...